WSB schilders biedt een geavanceerde oplossing voor het feilloos schuren en frezen van beton, egalines, zandcement en coatings. Wij beschikken over 3, van diamantsegmenten voorziene, schuurmachines. Deze professionele zwaargewichten maken het mogelijk om stofarm te schuren omdat ze direct aangesloten worden op een krachtige industriële stofzuiger.

Er wordt gebruikgemaakt van speciale, van diamantsegmenten voorziene, handapparatuur om randen, hoeken en moeilijk bereikbare delen te schuren en/of te frezen.

Veel voorkomende schuurwerkzaamheden die WSB schilders uitvoert zijn:

Coatings schuren
Als de bestaande coating nog goed vast zit op de ondergrond kan WSB schilders deze opruwen.

Verregende betonvloer
Indien een betonvloer tijdens de afwerking nat wordt door regen en er water op de vloer komt te staan, dan kan de vloer niet mooi worden afgevlinderd. Er ontstaat een losse brosse laag die WSB schilders middels diamantschuren verwijdert.

Bevroren betonvloer
Als een betonvloer tijdens een vorstperiode gestort is, dan is de kans groot dat de vloer los springt en barst. Dit komt door het water dat in de betonnen vloer aanwezig is. WSB schilders kan dan de losse delen afschuren zodat er weer een egale vloer ontstaat.

Te grof afgewerkte vloer
Indien een betonvloer te grof afgestort is dan schuurt WSB schilders deze en ontstaat er weer een strak en egaal oppervlak.

Verwijderen van curing compound
WSB schilders zorgt voor het afschuren van de curing compound zodat er probleemloos een afwerklaag aangebracht kan worden die goed hecht.

Polijsten tot terazzo of grijs
Vandaag de dag wordt de vraag naar esthetisch afgewerkte vloeren steeds groter. Een monolitisch afgewerkte betonvloer polijsten tot er een terazzo uitstaling ontstaat of het grijs polijsten van een betonvloer is geen probleem voor WSB schilders.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.