Vloercoating voor parkeergarages is een ideale keuze als er een vloer moet komen te liggen, die veilig, slijtvast, vloeistofdicht en praktisch is. Een parkeergarage onder de grond of een parkeergarage erboven wordt veelvuldig gebruikt, waarbij auto´s af en aan rijden. Het spreekt voor zich dat de vloer daardoor zwaar wordt belast. Er zijn dan verschillende coatings voor parkeergarages die wij als WSB Schilders kunnen aanbieden.

De afwerking kan geheel naar wens gerealiseerd worden. Denk maar eens aan de belijning die u wenst, maar ook aan de basiskleur of aan pijlen in de vloer die gebruikers van de parkeergarage de juiste kant doen opgaan. Wij bieden onder meer verschillende antislipgradaties aan.

De vloer wordt bij auto´s die in- en uitrijden mechanisch zwaar belast. Daarom is het goed om te weten dat onze parkeergarage vloercoating als uitermate slijtvast kan worden beschouwd. Bovendien brengen auto´s ook andere gevolgen mee, zoals olie die op de vloer terechtkomt of andere vloeistoffen. In dat kader is het weer handig om te weten dat onze parkeergarage vloercoating geheel naadloos en vloeistofdicht is. Alle eigenschappen zorg er verder voor dat het vloer is die gemakkelijk is schoon te maken.

Het is bij de aanschaf van een parkeergarage vloercoating belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Er kan dan ook van een gedegen advies van de expert van WSB Schilders en de producten waar wij mee werken gebruik worden gemaakt. U kunt ook altijd bellen voor meer informatie of een offerte voor een parkeergarage vloercoating aanvragen.