Bedrijf

intro image

Over WSB Schilders Alkmaar

Kwaliteit is belangrijk voor ons!

WSB schilders uit Alkmaar is een familiebedrijf van Vader Gerard en zoon Michel Koekkoek. Door jarenlange ervaring is WSB schilders de juiste partner voor schilderwerk, epoxy houtsanering en vloersystemen, diamant schuren en frezen en het coaten van zwembaden.

Een schilderbedrijf is zo goed als het werk dat ze aflevert. Daarom werkt WSB schilders uitsluitend met goed opgeleide vakmensen. “Ik werk zelf altijd mee bij alle projecten” zegt Gerard Koekkoek. “Dat is in mijn ogen de enige manier om optimale kwaliteit te kunnen leveren. Ik kan de vinger dan nauw aan de pols houden”.

WSB schilders werkt voor diverse opdrachtgevers zoals aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woonstichtingen, verenigingen van eigenaren en bedrijven. Maar ze zijn ook op de particulieren markt actief. Het is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf dat alles in eigen beheer heeft en houdt.

Weer of geen weer, WSBschilders werkt uw project volgens planning af
Een groot pluspunt is dat WSBschilders beschikt over een eigen overdekte steiger waardoor er afgeschermd doorgewerkt kan worden tijdens periodes van regen. Ook tijdens koudere periodes, tot een buitentemperaturen van -6 graden, kan WSBschilders afgeschermd blijven doorwerken door gebruik te maken van verwarming op de steiger.

Werkomgeving
Alkmaar en omstreken, Amsterdam, Beverwijk, Zaandam, IJmuiden, Noord Holland en Zuid Holland.