Wij als WSB Schilders gaan zo efficiënt mogelijk met galerijen en balkons om, daarom laten wij altijd een technisch advies maken voor ons en de opdrachtgever.

Een balkonvloer of galerijvloer heeft doorgaans veel te verduren. De verschillende weersomstandigheden kunnen elk een andere uitwerking hebben op de staat van de vloer. De vloer op een balkon of galerij kan beschadigd raken door vorst en door zonlicht. Als het regent wordt het oppervlak glad en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dan ook zaak om met deze aspecten rekening te houden bij het maken van een keuze voor een nieuwe balkonvloer of galerijvloer.

Voor galerijen en balkons heb je diverse systemen voor verschillende ondergronden, een betonnen balkon of galerijvloer kan je met verschillende coatings en kleuren afwerken, alle betonnen coating vloeren zijn af te werken met antislip en mooie vlokken/chips.

Voor vele gebouwen zoals VVE beheerders en woningbouwverenigingen wordt het coaten van galerijen en balkons vaak gezien als een duurzame post. Omdat er altijd veel voorwerk bij zit om het loop baar te laten maken voor de bewoners door houten loopbruggen te laten plaatsen. Wij werken met een mooi systeem waardoor dit niet altijd nodig is. Dit systeem is een drie laags coating van een primerlaag, een rollaag en daarna een anti-sliblaag. Elke laag is na twee uur weer volledig belastbaar en loop baar. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen loop voorzieningen nodig zijn en de overlast voor de bewoners minimaal is.

Wij als WSB schilders denken altijd mee om de beste oplossing te vinden en een mooi resultaat te leveren voor onze opdrachtgevers.

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte en mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.