schilderwerk alkmaar

WSB schilders is bedreven in het uitvoeren van nieuw en onderhoudsschilderwerk. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk op hout, beton, baksteen, staal en andere ondergronden. Voor een optimaal resultaat dient een weloverwogen keuze te worden gemaakt in het te gebruiken verfsysteem. Dankzij de jarenlange ervaring kan WSB schilders u hierbij uitstekend adviseren.

Schilderwerk blijft in goede conditie als er planmatig onderhoud wordt uitgevoerd. De belangrijkste criteria voor het planmatig onderhoud zijn:

  • Opsporen en wegnemen van de oorzaken van gebreken.
  • Vroegtijdig herstel van gebreken.
  • Verfsystemen aangepast aan de situatie (toestand van de ondergrond, aard van het object).
  • Tijdig aanbrengen van een nieuwe verflaag, voordat oude lagen moeten worden verwijderd.
  • Door toepassing van duurzame producten een zo hoog mogelijk rendement halen uit elke verflaag.

De belangrijkste voordelen die door toepassing van planmatig onderhoud worden bereikt, zijn: kostenbesparing; kostenspreiding en kostenbeheersing. Het object wordt permanent onderhouden en staat er altijd goed geschilderd en verzorgd bij. WSB schilders is voor u de ideale partner voor planmatige onderhoudsschilderwerken.

Weer of geen weer, WSBschilders werkt uw project volgens planning af
Een groot pluspunt is dat WSBschilders beschikt over een eigen overdekte steiger waardoor er afgeschermd doorgewerkt kan worden tijdens periodes van regen. Ook tijdens koudere periodes, tot een buitentemperaturen van -6 graden, kan WSBschilders afgeschermd blijven doorwerken door gebruik te maken van verwarming op de steiger.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.