Schilderen in Amsterdam

Schilderen in Amsterdam. Professioneel en vakkundig

Wilt u schilderen in Amsterdam, heeft u hier zelf geen zin in of tijd voor en zoekt u een partij die de schilderwerkzaamheden in Amsterdam uit handen neemt? Dan zit u bij ons goed! Wij zijn WSB schilders en zijn een zeer ervaren partij in het schilderen van nieuw en onderhoudsschilderwerk. WSB schilders is een familiebedrijf van Vader Gerard en zoon Michel. Zij doen dit werk met veel passie en plezier, en hebben al veel tevreden klanten mogen helpen.

Schilderwerk onderhouden

Wij verzorgen niet alleen nieuw schilderwerk, we onderhouden het schilderwerk ook. Regelmatig onderhoud van het schilderwerk is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de kwaliteit van de woning. De belangrijkste voorwaarden voor het onderhoud zijn:

  • Opsporen en verwijderen van de oorzaken van ongemakken;
  • Vroegtijdig herstel van mankementen;
  • Verfsystemen aangepast aan de situatie;
  • Het op tijd aanbrengen van een nieuwe verflaag, voordat de oude lagen moeten worden verwijderd;
  • Door toepassing van duurzame producten een maximaal resultaat halen uit elke verflaag.

Waarom WSB schilders?

Zoveel schilders in Amsterdam, waarom zou u dan voor ons kiezen? Bij WSB schilders staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen. Wij werken als bedrijf voor diverse opdrachtgevers zoals aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woonstichtingen, verenigingen van eigenaren en bedrijven. Maar we doen ook zeker klussen voor particulieren. Wij beschikken over een eigen overdekte steiger waardoor er doorgewerkt kan worden tijdens weer en wind.

Schilderen in Amsterdam? Neem contact op met WSB schilders

Heeft u een schilder nodig voor uw schilderwerkzaamheden in Amsterdam? Neem dan snel contact op met WSB schilders. Wij helpen u graag met het verven van nieuwe delen, en het onderhouden van bestaande lagen verf. Neem snel contact met ons op! U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31.

 

Contactformulier