Gietvloeren in Alkmaar

Gietvloeren in Alkmaar

Gietvloeren in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar gietvloeren in Alkmaar? Bent u op zoek naar een partij die deze vloer op een vakkundige en professionele manier kan gieten? Dan hebt u geluk! U bent op de juiste pagina beland. Wij van WSB schilders verrichten naast onze schilderwerkzaamheden ook andere werkzaamheden waaronder het gieten van kwalitatieve gietvloeren.

Wat is een gietvloer?

U heeft misschien wat positieve verhalen gehoord over gietvloeren, maar misschien weet u nog niet precies wat gietvloeren zijn. Gietvloeren zijn vloeren die worden gegoten. Dit wordt vaak gedaan met epoxy of polyurethaan. Een gietvloer bestaat uit minimaal 2, en maximaal 6 lagen. Dit hangt af van de ondervloer en wat jij zelf graag wilt.

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Allemaal leuk en aardig die gietvloeren, maar wat zijn de voordelen? Waarom moet ik kiezen voor een gietvloer, en niet voor een ander soort vloer? Gietvloeren brengen een aantal interessante voordelen met zich mee. Hierbij moet je denken aan:

  • Die gietvloeren die wij gieten zijn slijtvast. Ze blijven er mooi uitzien;
  • Waterdicht;
  • Anti-slip. Dit kan hanig zijn in bepaalde werkomgevingen;
  • Gietvloeren zijn prijstechnisch ontzettend interessant;
  • Geluiddempend;
  • Brandvertagend.

Benieuwd naar meer voordelen? Neem dan even contact met ons op en wij vertellen uw alle voordelen! U kunt dit doen via de website, of via de telefoon.

Diamant schuren

Diamant schuren is een belangrijk proces bij het gieten van gietvloeren. Dit moet met speciale machines gebeuren. Wij van WSB schilders beschikken over deze machines. Hiermee kunnen wij uw giervloer diamant schuren vaan een nog mooier resultaat.

Gietvloer laten gieten door WSB schilders

Geïnteresseerd in een nieuwe gietvloer? Dan bent u bij WSB schilders aan het juiste adres. Wij gieten uw gietvloer op een professionele en veilige manier. Geen gepruts, maar een mooie gladde gietvloer.

Gietvloer in Alkmaar laten gieten?

Woont u in Alkmaar en bent u geïnteresseerd in een nieuwe gietvloer? Neem dan snel contact met ons op! U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31