Schilderen in Hoofddorp

Schilderen in Hoofddorp

Schilderen in Hoofddorp. Professioneel en kwalitatief

Ga jij binnenkort schilderen in Hoofddorp, en heb je geen zin om deze schilderwerkzaamheden zelf uit te voeren. Of moet je huidige schilderwerk snel worden voorzien van goed onderhoud? Dan staan wij van WSB schilders klaar om je te helpen! Wij werken uitsluitende met vakmannen die beschikken over de juiste papieren en die een ruime kennis en ervaring hebben in de schilder branche.

Wie zijn wij?

WSB schilders is een familie schilderbedrijf uit Alkmaar en is opgericht door Vader Gerard en zoon Michel Koekkoek. Door onze jarenlange ervaring is WSB schilders de perfecte keuze voor werkzaamheden als: schilderwerk, epoxy, houtsanering en vloersystemen, diamant schuren en frezen en het coaten van zwembaden.

Onderhoud en nieuwe verf

WSB schilders houdt zich niet alleen bezig met het aanbrengen van nieuwe verflagen. Ook het onderhoud mag niet worden vergeten. Het onderhouden van de verf in uw woning is erg belangrijk. Het zier er door goed onderhoud niet alleen mooier uit, ook de omliggende materialen zullen langer meegaan.

Waarom u voor ons zou moeten kiezen

Maar waarom zou u moeten kiezen voor WSB schilders. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij zullen er dus alles aan doen om het onderhoud aan uw bestaande verf, of het aanbrengen van nieuwe verflagen zo goed mogelijk te doen. Is het slecht weer? Geen enkel probleem. WSB schilders beschikt over een eigen overdekte steiger waardoor we in weer en wind kunnen doorwerken.

Schilderen in Hoofddorp? Neem snel contact met ons op

Bent u van plan om binnenkort te gaan schilderen in Hoofddorp en kunt u wel een partij gebruiken die de schilderwerkzaamheden of het schilder onderhoud uit handen neemt? Neem dan snel contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31  en wellicht staan we binnenkort bij u voor op de stoep.

Contactformulier