Schilderen in Hilversum

Schilderen in Hilversum

Schilderen in Hilversum. Wij nemen verschillende schilderwerkzaamheden uit handen.

Schilderen in Hilversum. Ga jij binnenkort schilderen in Hilversum, maar heb je geen tijd of zin om zelf met de kwast in de hand te gaan staan? Naam dan snel contact op met WSB schilders. Wij zijn een schildersbedrijf uit Alkmaar, gespecialiseerd in het aanbrengen van nieuwe verf en het onderhouden van bestaande verflagen.

Wie zit er achter WSB schilders?

Maar wie zijn wij? Wie zitten er achter het bedrijf WSB schilders? WSB schilders is een familiebedrijf dat is opgericht door vader Gerard en zoon Michel Koekoek. Wij doen dit werk al een tijdje en hebben er ongelofelijk veel plezier in. Wij helpen jou dan ook graag. Wij beschikken over de juiste vakkennis en ervaring om elk project in goed banen te kunnen leiden. Uw woning is bij ons in goede handen.

Waarom je voor WSB moet kiezen

Er zijn nogal wat schilderbedrijven in Hilversum. Waarom is WSB schilders de partij die je moet hebben voor je schilderwerkzaamheden? Wij nemen ons werk erg serieus. Wij hebben niet zomaar al onze vakmannen aangenomen. Kwaliteit is voor ons namelijk heel erg belangrijk. Wij hebben uitsluitend vakmannen met de juiste papieren, kennis en ervaring aangenomen zodat wij zeker zijn van kwaliteit. Daarnaast werken wij door in weer en wind. Wij beschikken namelijk over een eigen overdekte steiger zodat wij in elke weersituatie door kunnen werken.

Gaat u schilderen in Hilversum? Neem dan contact met ons op

Gaat u schilderen in Hilversum en wilt u de verfwerkzaamheden uitbesteden? Dan zit u op deze pagina goed. Neem snel contact op met WSB schilders en wij helpen u maar wat graag verder. Contact kunt u opnemen via contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31  en misschien staan wij straks wel bij u voor om te gaan schilderen.

Contactformulier