Schilderen in Haarlem

Schilderen in Haarlem

Schilderen in Haarlem. Heeft u daar behoeften aan? Dan bent u op de juiste pagina!

Gaat u schilderen in Haarlem en zoekt u een bedrijf die de nodige schilderwerkzaamheden uit handen kan nemen? Dan bent u op de juiste pagina beland! Wij zijn WSB schilders. Een dynamisch bedrijf opgericht door vader Gerard en zoon Michel Koekkoek. Zij zijn al lang actief in de schildersbranche en hebben een ruime ervaring en de juiste vakkennis.

Maar waarom WSB schilders?

Er zijn zoveel schilderbedrijven in Haarlem? Waarom zou u moeten kiezen voor WSB schilders? Onze belangrijkste prioriteit binnen het bedrijf is kwaliteit. Wij willen de beste kwaliteit leveren. Dit betekent dit wij uitsluitend werken met gediplomeerde vakmannen die beschikken over de juiste kennis en die een hoop ervaring in de schilder branche hebben. Hebben ze dit niet? Dan werken ze ook niet voor ons. Veel schilders stoppen ermee als het weer omslaat. Wij niet! Wij beschikken over een overdekte steiger zodat we ook tijdens slecht weer gewoon door kunnen werken. Zo kunt u sneller genieten van uw nieuwe verflaag.

Verf onderhoud en aanbrengen van nieuwe verf

Wij brengen niet alleen nieuwe verf aan. We onderhouden bestaande verflagen ook. Het onderhouden van verf wordt nog wel eens vergeten of onderschat maar het is van essentieel belang als u uw woning schoon en netjes wilt houden. Wij zorgen voor het juiste onderhoud.

Schilderen in Haarlem? Neem dan snel contact met ons op

Bent u dus van plan om binnenkort te gaan schilderen in Haarlem en heeft u geen zin om eigenhandig de verf aan te brengen op bijvoorbeeld uw muren? Dan staat WSB schilder bedrijf maar wat graag voor u klaar. Neem snel contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31  en wellicht staan we binnenkort bij u voor op de oprit.

 

Contactformulier