Gietvloeren in Hoofddorp

Gietvloeren in Hoofddorp

Gietvloeren in Hoofddorp laten gieten?

Bent u op zoek naar gietvloeren in Hoofddorp? Bent u op zoek naar een bedrijf die op een professionele manier gietvloeren gieten? Dan heeft u geluk vandaag! U bent op de juiste pagina gekomen. Naast ons schilderwerk verrichten wij bij WSB ook andere werkzaamheden, waaronder het gieten van hoogwaardige gietvloeren. Dit doen wij al een lange tijd en we hebben al veel tevreden klanten mogen helpen bij het gieten van een nieuwe gietvloer.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is zoals de naam al doet verklappen: een vloer die wordt gegoten. Dit wordt vaak gedaan met epoxy of polyurethaan. Voornamelijk in de in de industriële  sector worden deze epoxy vloeren vaak ingezet, terwijl in kantoorruimtes of huiskamers vaker wordt gekozen voor een decoratievere taaie polyurethaan vloer. Vaak wordt er voor gietvloeren gekozen omdat een gietvloer heel wat voordelen met zich meebrengt. Benieuwd naar de voordelen?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren in Amsterdam? Een gietvloer brengt best wel wat voordelen met zich mee. Waarom zou je voor een gietvloer kiezen? Dit doe je om de volgende redenen:

  • Gietvloeren zijn slijtvast;
  • Gietvloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk;
  • Anti-slip. Dit kan hanig zijn in bepaalde werkomgevingen;
  • Gietvloeren zijn prijstechnisch ontzettend interessant;
  • Gietvloeren zijn waterdicht;
  • Zacht en warm. Gietvloeren zijn warm aan de voeten, en zijn zacht en elastisch.

Diamant schuren

Diamant schuren is een belangrijk proces bij het gieten van gietvloeren. Dit moet worden gedaan met speciale machines. Wij hebben deze machines in eigen beheer en kunnen uw gietvloer daarom gemakkelijk diamant schuren voor een nog mooier resultaat.

Gietvloer laten gieten door WSB schilders

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe gietvloer? Laat deze dan gieten door WSB schilders. Waarom? Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring zodat elke vloer succesvol wordt gegoten. U hoeft dus niet bang te zijn. Wij maken van uw woning weer een prachtige plek!

Gietvloer in Hoofddorp laten gieten?

Woont u in Amsterdam en wilt u een gietvloer laten gieten door ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31

Contactformulier