Gietvloeren in Hilversum

Gietvloeren in Hilversum

Gietvloeren in Hilversum. Laat het aan WSB schilders over!

Bent u op zoek naar een partij die gietvloeren in Hilversum professioneel en veilig giet? Dan zit u bij WSB schilders goed! Wij houden ons naast schilderen ook bezig met het gieten van mooie epoxy gietvloeren. Benieuwd naar onze mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Lees dan snel de informatie hieronder!

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die wordt gegoten. Dit wordt vaak gedaan met polyurethaan of epoxy. Gietvloeren zijn vooral in de industriële sector erg populair, omdat het anti-slipvloeren zijn, en erg fijn zijn in onderhoud.  In huiskamers of kantoorruimtes wordt echter vaak gekozen voor een decoratievere taaie polyurethaan vloer. Een gietvloer heeft vergeleken met andere vloeren ontzettend veel voordelen. Benieuwd naar deze voordelen?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren in Hilversum? Gietvloeren zijn enorm fijn in het onderhoud omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Ook zijn gietvloeren kras-vast, geluiddempend, waterdicht en elastisch. Alle voordelen op een rijtje:

  • Gietvloeren zijn slijtvast;
  • Gietvloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk;
  • Anti-slip. Dit kan hanig zijn in bepaalde werkomgevingen;
  • Gietvloeren zijn prijstechnisch ontzettend interessant;
  • Gietvloeren zijn waterdicht;
  • Zacht en warm. Gietvloeren zijn warm aan de voeten, en zijn zacht en elastisch.

Gietvloer laten gieten door WSB schilders

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe gietvloer in Hilversum? Laat dit dan over aan WSB schilders. Wij hebben al veel klanten mogen helpen, en hebben de juiste kennis en een ruime ervaring in de vloerenbranche.

Diamant schuren

Diamant schuren is een vakkundig proces en moet met de juiste machines gebeuren. WSB schilders beschikt over deze machines. Met diamant schuren werk je de grove delen van de gietvloer weg. Zo ziet deze er nog beter uit!

Gietvloer in Hilversum laten gieten?

Woont u in Hilversum en wilt u een gietvloer laten gieten door ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31.

 

Contactformulier