Gietvloeren in Amsterdam

Gietvloeren in Amsterdam

Gietvloeren in Amsterdam. Wij regelen het!

Zoekt u een partij die gietvloeren in Amsterdam op een vakkundige en veilige manier kan gieten? Dan bent u bij WSB schilders aan het juiste adres! Naast onze schilderwerkzaamheden houden wij ons ook bezig met het gieten van epoxy vloeren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, en hoe het proces in zijn werk gaat? Lees de informatie hieronder.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is zoals de naam al doet verklappen: een vloer die wordt gegoten. Dit wordt vaak gedaan met epoxy of polyurethaan. Voornamelijk in de in de industriële  sector worden deze epoxy vloeren vaak ingezet, terwijl in kantoorruimtes of huiskamers vaker wordt gekozen voor een decoratievere taaie polyurethaan vloer. Vaak wordt er voor gietvloeren gekozen omdat een gietvloer heel wat voordelen met zich meebrengt. Benieuwd naar de voordelen?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren in Amsterdam? Een gietvloer brengt best wel wat voordelen met zich mee. Waarom zou je voor een gietvloer kiezen? Dit doe je om de volgende redenen:

  • Gietvloeren zijn slijtvast;
  • Gietvloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk;
  • Anti-slip. Dit kan hanig zijn in bepaalde werkomgevingen;
  • Gietvloeren zijn prijstechnisch ontzettend interessant;
  • Gietvloeren zijn waterdicht;
  • Zacht en warm. Gietvloeren zijn warm aan de voeten, en zijn zacht en elastisch.

Diamant schuren

Diamant schuren is een belangrijk proces bij het gieten van gietvloeren. Dit moet worden gedaan met speciale machines. Wij hebben deze machines in eigen beheer en kunnen uw gietvloer daarom gemakkelijk diamant schuren voor een nog mooier resultaat.

Gietvloer laten gieten door WSB schilders

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe gietvloer? Laat deze dan gieten door WSB schilders. Waarom? Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring zodat elke vloer succesvol wordt gegoten. U hoeft dus niet bang te zijn. Wij maken van uw woning weer een prachtige plek!

Gietvloer in Amsterdam laten gieten?

Woont u in Amsterdam en wilt u een gietvloer laten gieten door ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op. U kunt dit doen via ons contactformulier, of u kunt bellen naar: 06 – 151 198 31

Contactformulier